SLÄPPDATUM 9 JUNI - HÄRLIG SOMMARLÄSNING MED MYCKET HUMOR OCH IGENKÄNNING!

”Kom igen nu. Ta i allt vad ni kan.” 
   The Weathergirls hit ”It’s raining men” pumpade ut ur högtalarna och studsade runt bland de vitkaklade väggarna i simhallen. Ann-Britt Roos låg på mage i vattnet och sparkade med benen allt vad hon orkade medan hon höll sig krampaktigt fast i bassängkanten så att fingrarna vitnade.
    ”Tre, två, ett – sååå då var ni klara”, ropade ledaren. 
   Äntligen, tänkte Ann-Britt som flåsade så mycket att det kändes som om hon inte fick in någon luft i lungorna längre. Äntligen var det över för den här gången.
   ”Bra jobbat tjejer. Ta en flytstav och lägg bakom nacken och blunda.”
   Ljudet och ljuset tonades ner. Musiken byttes till en panflöjts långsamma och dova klang. Ann-Britt lade sig på rygg och blundade. Efter en stund kände hon sig tyngdlös och fri där hon låg med armarna rakt ut. Nästan som en ängel. Inga svettvallningar, humörsvängningar eller tårkanaler som ville svämma över en gång i kvarten. Den här stunden var det enda hon tyckte om med vattengympan. 

SEKTION M är en mörk thrillertrilogi i ljudboksformat.
Under 2020 släpps SEKTION M även internationellt på ett flertal språk, däribland engelska, spanska, portugisiska, finska och ryska. SEKTION M  är nominerad till Storytel Awards 2020.

Serien om KRIMINALKOMMISSARIE INGRID BERGMAN
SKENDÅD är den sjunde och fristående delen i serien om kriminalkommissarie Ingrid Bergman vid utredningsenhetens sektion för grova brott i Göteborg.