adlibris topplista

September 2017

SKRIVARKURS PÅ SOLKUSTEN 5-8 MAJ 2017

VÄGEN TILL UTGIVNING - DRÖMMEN KAN BLI VERKLIGHET 
Följ med på skrivarkurs på spanska solkusten den 5-8 maj 2017 - läs mer på länken

"BETYG 5 av 5"

31 Augusti 2016

"Så bra serie!! Den är lättläst, det händer massor, det är massor av karaktärer som man älskar och hatar och man gissar hit och dit hur allting ligger till och ibland har man rätt, ibland inte. Hela serien är sträckläsningsböcker och jag har nog aldrig tidigare läst en hel serie i sträck, jag blir inte less utan jag vill hela tiden ha mer och detär så spännande så jag vill veta hur allting kommer lösa sig."  

"Jag säger det igen, har ni inte läst den här serien så gör det!!"
http://bokraden.blogspot.se/

"CHARMIG"

24 maj 2016

"Smårolig och charmig"  säger bokbloggaren
 Bokskåpetblog 
om Alibi AB

"BONNIERS BOKKLUBB GILLAR ALIBI AB"

1 februari 2016

Bonniers Bokklubb beskriver man Alibi AB som en:
"Fartfylld Feelgood-succé!"

"Akademibokhandeln i Borås Tipsar"

22 december 2015

"RADIO P4   Solfångarna"

6 augusti 2015

"DRÅPLIG FEELGOOD"

7 juli 2015

Alibi AB recenceras av Kerstin Särneö på tidningen Tara.

"NYTT FÖRLAGSAVTAL"

 24 november 2015

Den tredje boken i serien om Kommissarie Ingrid Bergman: Du kommer inte undan... kommer att ges ut av HarperCrime på svenska, finska och norska!

"Författare från Bokfabriken startar blogg om skrivandet"

16 augusti 2015

Birgitta Bergin och Christina Larsson, båda framgångsrika författarinnor på förlaget Bokfabriken, startar en ny blogg
tillsammans med kommunikatören och novellförfattaren Lizelott Edvinsson.


www.ketchupoftheday.se

"BIBLIOTEKSTJÄNST TYCKER TILL"

12 juni 2015

ALIBI AB av Christina Larsson - Sommarens roligaste bok!

"Denna spännande och välskrivna historia från dagens Sverige inbjuder till igenkänning och ger många glada skratt."
- Bo Nordstrand, BTJ-häfte nr 16 2015.

"TOPPLISTAN PÅ SVENSK BOKHANDEL"

Mars 2015

"Inte mindre än TRE topptio-eböcker på senaste försäljningslistan från Svensk bokhandel!"

"EN BOK FULL MED FART..."

13 november 2016

"Det är roligt att läsa en bok som kommer med någonting nytt och det gjorde verkligen den här boken. En häftig läsupplevelse där man verkligen drogs med i berättelsen. Jag hade svårt att lägga ifrån mig boken och ville veta hur alla trådar hängde ihop, för man förstod att allt på något sätt hade ett sammanhang. 

En bok full med fart där det aldrig blev tråkigt och jag skrattade gott på flera ställen."


Jennys Blogg ger Alibi AB betyg: 4 av 5

Klicka på länken för att läsa hela recensionen

"OFANTLIG ROLIG"

7 Juli 2016

"Denna boken var ofantligt rolig och flertalet gånger skrattade jag rakt ut under tiden jag läste den."
Neras bokrecensioner ger Alibi AB 9/10 poäng!

"Underhållande bok"

30 december 2015

 "... man får sig ett gott skratt och en hel del underhållning..." 
http://livetefterfemtiofem.blogg.se/

"JUST NU GILLAR VI"

23 januari 2016

Alibi AB är med på "Just nu gillar vi"-listan i senaste numret av Kupé! Perfekt bok att lyssna på under resan.

"Vinn härlig feelgoodläsning!"

13 januari 2016

Härlig feelgoodläsning, tycker Gunilla Wall på Hemmets veckotidning och skriver följande på sin blogg. "Alibi AB är en varm och härligt skruvad berättelse om att kämpa för det man tror på, att aldrig ge upp och att ingenting är omöjligt − bara man vill det tillräckligt mycket."

"VETLANDA-POSTEN"

31 augusti 2015

"Deckarförfattaren har skrivit humoristisk feelgood-bok.
SÄVSJÖ - Deckarförfattaren Christina Larsson, ursprungligen från Hylletofta, har nu släppt sin femte bok. Det är dock en avstickare då ”Alibi AB”, som den heter, är en riktig feelgood-bok fylld med en stor dos humor."

"Akademibokhandeln tipsar om Alibi AB som bästa sommarläsningen 2015!"

"70 000 SÅLDA DECKARE"

25 november 2015

Kriminalromanerna om Kommissarie Ingrid Bergman fortsätter att sälja!

"Akademibokhandeln
Låna & Läs 2015/16" 

"Betyg 5 av 5"

6 juli 2015

Maddes bokblogg har läst Alibi AB och recenserar den med följande fina ord:

"Den här handlingen är så himla kul och jag satt och skrattade högt under stora delar av läsningen. Berättelsen känns också tillräckligt unik och det gör att man inte tappar intresset. Nej sidorna bara flyger fram och vips så är boken slut.
En mysig och rolig bok som alla verkligen borde unna sig själva att läsa!"
Betyg: 5/5


Läs hela recensionen på Bokgodis.blogspot.se 

"SEVERSKÉ DETEKTIVKY RECENSERAR SILHUETTEN"
 

26 februari 2016

"Den är intelligent, trovärdigt och genomtänkt i minsta detalj" säger Severské Detektivky i sin recension av Silhuetten som precis har släppts i Tjeckien.

"DET ÄR EN BLADLETARE"

31 augusti 2015

"En helt fantastisk bok som jag är glad över att ha fått läst. Boken är fartfylld, rolig och lite spännande. Det är en bladletare, läs den och njut."

Läs hela recensionen på www.bommelin.se

"SLUTET ÄR RIKTIGT KLURIGT UTRÄKNAT"

31 maj 2015

"En väldigt lättläst och underhållande bok som är både småmysig och rolig emellanåt. Boken styrka är helt klart karaktärerna, den påhittiga Felix och den väldigt speciella Viola för att nämna några.. Undrar om det är en liten känga till arbetsförmedling också, deras Starta eget kurser och annat som inte leder till något. Slutet är riktigt klurigt uträknat."

Läs hela recensionen på eggetbok.blogspot.com

"Fartfylld & väldigt underhållande!!!"

10 juni 2015

"Fartfylld & väldigt underhållande!!!", säger Bokbloggaren Jenny om Alibi AB ger ger betyg 4/5.

Läs hela recensionen på Jenniesboklista.com

"Ännu en dråpligt rolig bok..."

25 september 2015

Bokbloggen Pappersfågel har läst och recenserar Alibi AB:

"Ännu en dråpligt rolig bok som gör det osannolika märkligt verkligt. Kanske låter som att jag är trött på dessa nu? Först hundraåringen, Backman, Fakiren och Ikea-skåpet, Kaffe med rån osv. Nej jag tröttnar inte utan det är som att få nya smaksättningar på sin favoritchoklad och på min bokprispall står genren dystopi högst upp alldeles bredvid just denna sort av tokroliga böcker. Bring it on! Jag kan inte få nog av originella karaktärer och oväntade händelser."

Läs hela recensionen på Pappersfågel.se

"BOKTIPS TILL HÄNGMATTAN"

29 juni 2015

Ulrika Larsson boksinpiratör tipsar om Alibi AB i Radio P4 Halland:
"Vi behöver något med mycket humor i, för att muntras upp i det här
vädret som har varit och då är det här rätt bok."


Läs och lyssna på hela recensionen på Sveriges Radio.